Klippan Kuriosa Handelsbolag

Skåne län

Information

916751-0164 är organisationsnummer för bolaget Klippan Kuriosa Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Klippan Kuriosa Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som Klippan Kuriosa Handelsbolag finns i.

Klippan Kuriosa Handelsbolag har varit registrerat sedan 1987-04-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Klippan Kuriosa Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Klippan Kuriosa Handelsbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Klippan Kuriosa Handelsbolag är följande:
; Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Klippan Kuriosa Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 011-181613 eller genom brev på följande adress:
Tunnbindareg. 20, 602 21, Norrköping

Handel med kuriosa, antikt, kosnst, möbler m m

Det finns olika personer som har en koppling med Klippan Kuriosa Handelsbolag och det är Olsson, Jan Erik som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Wassermann, Birgitta Maria Katarina som är född 1939 och har titeln Bolagsman,