Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag

Skåne län

Information

916536-9407 är organisationsnummer för företaget Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Klippan som är den kommunen som Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag finns i.

Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2002-06-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-09-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-13.

Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-21870 eller genom brev på följande adress:
Agards v. 19 F, 264 94, Klippan

Försäljning av maskindelar, förvaltning och skötsel av fastigheter, personal- och maskinuthyrning samt servicetjänster inom lantbruket.

Det finns olika personer som har en koppling med Br Jönssons Fastighetsservice Källna Kommanditbolag och det är Hugos Minnes Lantbruks AB som är född och har titeln Komplementär, Jönsson, Mats Anders Harald som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, Jönsson, Per Olof Gunnar som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare,