Theisners Rör Handelsbolag

Skåne län

Information

916431-5930 är organisationsnummer för bolaget Theisners Rör Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Theisners Rör Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Klippan som är den kommunen som Theisners Rör Handelsbolag finns i.

Theisners Rör Handelsbolag har varit registrerat sedan 1978-03-01 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Theisners Rör Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1979-01-01.

Theisners Rör Handelsbolag är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Theisners Rör Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Theisners Rör Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0435-15524 eller genom brev på följande adress:
Österg. 3, 264 35, Klippan

Rörledningsrörelse

Det finns olika personer som har en koppling med Theisners Rör Handelsbolag och det är Teisner, Mats Rune som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Teisner, Paula Helén som är född 1968 och har titeln Bolagsman,