Johannes Pehrson Kommanditbolag

Skåne län

Information

Johannes Pehrson Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Johannes Pehrson Kommanditbolag finns. I Klippan så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Johannes Pehrson Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Johannes Pehrson Kommanditbolag har haft sedan 1994-01-01. Johannes Pehrson Kommanditbolag har funnits sedan och 1994-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Johannes Pehrson Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kopparmöllan 5421, 264 91, Klippan men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0435-22230.

Klippan arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Johannes Pehrson Kommanditbolag har idag 916430-9032 som sitt organisationummer.

; Firman tecknas av Aktiebolaget Gyllsjö Träindustri är den som för stunden ansvarar för Johannes Pehrson Kommanditbolag

Jordbruks- och skogsbruksrörelse

I Johannes Pehrson Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Aktiebolaget Gyllsjö Träindustri som är född och har titeln Komplementär, Svensson, Ivar Yngve som är född 1915 och har titeln Kommanditdelägare, Svensson, Sven Tore som är född 1922 och har titeln Kommanditdelägare, .