Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag

Skåne län

Information

Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag är ett företag som finns i Klippan. I Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är ÖMT Åkeri AB som är född och har titeln Komplementär, Andersen, Jim Mats Erik som är född 1966 och har titeln Kommanditdelägare, .

Vill man kunna komma i kontakt med Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag på telefon 0435-21082.

Mjölktransportrörelse

Idag är Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag av bolagstypen Kommanditbolag.

Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1976-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag så är det följande:
Firman tecknas av komplementären.

Östra Ljungby Mjölktransport Kommanditbolag har 916430-5188 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.