Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Klippan här finns det många olika Ideell förening. Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb tillhör bolagstypen "Ideell förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb är ej momsregistretat och har organisationsnummer 837600-0637.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-13448.

Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb är idag och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Klippans Brottarklubb med uppgiven firma Klippans Brottarklubb så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , . , , . Beck, Jörn Christian Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant . Johansson, Bertil Roger Andreas som är född 1976 och har titeln Suppleant . Karlsson, Emma Karoline som är född 1982 och har titeln Suppleant . Rosen, Lennie Christoffer som är född 1970 och har titeln Suppleant . Tuvestam, Gertie Pernilla som är född 1969 och har titeln Suppleant .

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Auktionsförsäljning och loppmarknader av begagnade och nya varor samt kiosk- och caférörelse