Hinn Anläggning Byggnad

Skåne län

Information

810617-XXXX är organisationsnummer för bolaget Hinn Anläggning Byggnad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hinn Anläggning Byggnad är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Hinn Anläggning Byggnad finns i.

Hinn Anläggning Byggnad har varit registrerat sedan 2009-09-07 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-01-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hinn Anläggning Byggnad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-01-04.

Hinn Anläggning Byggnad är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Hinn Anläggning Byggnad är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hinn Anläggning Byggnad så kan ni göra det på telefon genom 0435-10783 eller genom brev på följande adress:

Anläggning, byggnation, renovering.

Det finns olika personer som har en koppling med Hinn Anläggning Byggnad och det är Hinn, Lars Urban Fredrik som är född 1981 och har titeln Innehavare av enskild firma,