Ljunghusets Kransar

Skåne län

Information

781216-XXXX är organisationsnummer för bolaget Ljunghusets Kransar. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ljunghusets Kransar är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Ljunghusets Kransar finns i.

Ljunghusets Kransar har varit registrerat sedan 1999-07-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ljunghusets Kransar så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-01-01.

Ljunghusets Kransar är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Ljunghusets Kransar är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ljunghusets Kransar så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Handel, tillverkning och försäljning utav kransar såsom gravsmyckningskransar, dörrkransar med tillbehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Ljunghusets Kransar och det är Nylander, Pia Mariann som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,