Rögnaröds Mark & Trädgård

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Rögnaröds Mark & Trädgård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Rögnaröds Mark & Trädgård är ett av dem. Statusen för Rögnaröds Mark & Trädgård är att Bolaget är aktivt.

Rögnaröds Mark & Trädgård är ett Enskild firma och skapades 2007-03-06. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Rögnaröds Mark & Trädgård ska trivas.

Rögnaröds Mark & Trädgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Markarbeten, byggnadsverksamhet, anläggning av trädgårdar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Rögnaröds Mark & Trädgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-02-15.

Idag är Rögnaröds Mark & Trädgård och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Rögnaröds Mark & Trädgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9945966.

.

De som är på något sätt har med Rögnaröds Mark & Trädgård är Andersson, Hans-Linus Theodor som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma, Jönsson, Sara Petra som är född 1978 och har titeln Prokurist, .

Rögnaröds Mark & Trädgård har 780801-XXXX som sitt organisationsnummer.