Tessans Kiosk o Grill

Skåne län

Information

780209-XXXX är organisationsnummer för företaget Tessans Kiosk o Grill. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tessans Kiosk o Grill är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Tessans Kiosk o Grill finns i.

Tessans Kiosk o Grill har varit registrerat sedan 2001-03-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-03-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tessans Kiosk o Grill så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-03-02.

Tessans Kiosk o Grill är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Tessans Kiosk o Grill är följande:

Vill ni komma i kontakt med Tessans Kiosk o Grill så kan ni göra det på telefon genom 0435-12702 eller genom brev på följande adress:

Driva kiosk och gatukök.

Det finns olika personer som har en koppling med Tessans Kiosk o Grill och det är Nilsson, Eva Maria Terese som är född 1978 och har titeln Innehavare av enskild firma,