Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för.

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för.. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Klippan här finns det många olika Ekonomisk förening. Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för. tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för. är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769602-6090.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0435-441055 alternativt besöka eller skicka post till Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för. på följande adress Herrevadskloster, 260 70, Ljungbyhed.

Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för. är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Föräldra- och personalkooperativet I Ur och Skur Statarlängan Ek. för. så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Pålsson, Malin Pernilla som är född 1972 och har titeln Suppleant . Thell, Susanne Marita Kristina som är född 1968 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att bedriva barnomsorgsverksamhet samt skola för medlemmarnas barn.