Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Klippan här finns det många olika Ekonomisk förening. Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening tillhör bolagstypen "Ekonomisk förening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Klippan jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Skåne län gör att bolag trivs där.

Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening är ej momsregistretat och har organisationsnummer 769602-1224.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 0435-15045 alternativt besöka eller skicka post till Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening på följande adress Snyggatorpsv. 8, 264 35, Klippan.

Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Skaparverksta'n Förskola & Fritidshem Ekonomisk förening så sitter följande personer i styrelsen: , , , Martonfalvy, Janina som är född 1949 och har titeln Suppleant ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen skall främja medlemmarnas ekonomiska intresse genom att bedriva dag- och fritidshems verksamhet som ett personal- kooperativ. Föreningen skall erbjuda sina medlemmar en stimulerande och utvecklande arbetsmiljö, korta beslutsvägar och främja egen initiativkraft. Föreningen skall verka för en kvalitativ barngruppsverksamhet, inspirerad av Reggio Emilia samt utveckla och öka intresset för den skapande pedagogiken. Dag- och fritidshemmet skall uppfylla de krav socialstyrelsen, Klippans kommun och andra myndigheter ställer på verksamheten.