LKTS Lille Klangs Transport & Service

Skåne län

Information

LKTS Lille Klangs Transport & Service hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där LKTS Lille Klangs Transport & Service finns. I Klippan så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. LKTS Lille Klangs Transport & Service tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket LKTS Lille Klangs Transport & Service har haft sedan 1998-01-01. LKTS Lille Klangs Transport & Service har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till LKTS Lille Klangs Transport & Service så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-34514.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

LKTS Lille Klangs Transport & Service har idag 740616-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för LKTS Lille Klangs Transport & Service

Rörelsen skall bedriva transporter t.ex persontransporter med taxibil, bud samt även uthyrning av personbilar med förare, utföra service och installationer på fordon och byggnader och därmed förenlig verksamhet.

I LKTS Lille Klangs Transport & Service så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Klang, Jim Tony Mikael som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma, .