Jolu Finsnickeri & Diverse

Skåne län

Information

740412-XXXX är organisationsnummer för bolaget Jolu Finsnickeri & Diverse. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jolu Finsnickeri & Diverse är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Jolu Finsnickeri & Diverse finns i.

Jolu Finsnickeri & Diverse har varit registrerat sedan 2005-09-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2005-09-22 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jolu Finsnickeri & Diverse så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-09-22.

Jolu Finsnickeri & Diverse är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Jolu Finsnickeri & Diverse är följande:

Vill ni komma i kontakt med Jolu Finsnickeri & Diverse så kan ni göra det på telefon genom 070-5481705 eller genom brev på följande adress:

Utför diverse tjänster samt tillverkning av diverse, inom finsnickeri.

Det finns olika personer som har en koppling med Jolu Finsnickeri & Diverse och det är Lundin, Nils Åke Jonas som är född 1974 och har titeln Innehavare av enskild firma,