Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att själv eller genom annan 1. inköpa, förädla och sälja produkter från medlemmarnas växtodling, marknadsföra insatsvaror till växtodling, animalieproduktion och skogsbruk för medlemmarnas lantbruk och livsmedelsproduktion, 2. inköpa och sälja byggvaror, maskiner och utrustning för medlemmarnas produktion, 3. bedriva handel med livsmedel och andra varor och tjänster i den mån styrelsen finner det lämpligt, 4. äga och förvalta fastigheter, företrädesvis med anknytning till föreningens verksamhet, 5. främja lantbrukets tekniska och ekonomiska utveckling, 6. främja lantbrukarnas föreningsrörelse, 7. bedriva med det sagda förenlig eller sammanhängande verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Klippan så är Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1932-12-31 så skapades Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening och bolaget är har F-skattsedel Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening har haft det sedan 1994-01-01.

Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1980-01-01

737600-2080 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening så går det att nå dem via telefon på 0435-21204 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Rolf Carlsson samt Göran Johansson, var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östra Ljungby Lantmän ekonomisk förening är Carlsson, Rolf Verner Håkan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hellberg, Carl-Gustaf som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Hans Göran som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Paula Ann-Marie som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Paulsson, Paul Johan som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Nils Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot.