Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att med köp av fastighet eller byggande av hus, mot betalning tillhandahålla medlemmarna i föreningen samlings- lokaler, affärslokaler, bostäder, drivande av parkrörelse och idkande av annan ekonomiska verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan vars bolagstyp är Ekonomisk förening.

I Klippan så är Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan ett av många bolag vars bolagstyp är Ekonomisk förening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1944-09-16 så skapades Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan och bolaget är har ej F-skattsedel.

737600-0266 är organisationsnummret för bolaget som finns i Klippan.

Just nu är Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan och det finns många bolag som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan så går det att nå dem via telefon på 0435-10099 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Mats Valdermarsson och Johan Pettersson i förening eller av en av dem i förening med en ledamot.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Byggnadsföreningen Folkets Hus u.p.a. i Klippan är Andersson, Sonja Berit Margareta som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Petersson, Lars Johan Emil som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Alf Göran Crister som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Valdemarsson, Kaj Mats Torvald som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Alf Conny som är född 1951 och har titeln SuppleantLindqvist, Ingert Helene Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Karl-Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, .