Kollebergagårdens Djurpensionat

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Kollebergagårdens Djurpensionat är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Kollebergagårdens Djurpensionat är ett av dem. Statusen för Kollebergagårdens Djurpensionat är att Bolaget är aktivt.

Kollebergagårdens Djurpensionat är ett Enskild firma och skapades 2005-03-30. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kollebergagårdens Djurpensionat ska trivas.

Kollebergagårdens Djurpensionat är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31. I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Djurpensionat och hunddagis. Bad, kloklippning och tandstensskrapning på hundar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kollebergagårdens Djurpensionat är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-31.

Idag är Kollebergagårdens Djurpensionat och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Kollebergagårdens Djurpensionat så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-441231.

.

De som är på något sätt har med Kollebergagårdens Djurpensionat är Amilon, Nina Anneli Maria som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Kollebergagårdens Djurpensionat har 730710-XXXX som sitt organisationsnummer.