Antennsystem Skåne

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Antennsystem Skåne är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Antennsystem Skåne är ett av dem. Statusen för Antennsystem Skåne är att Bolaget är aktivt.

Antennsystem Skåne är ett Enskild firma och skapades 2002-11-25. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Antennsystem Skåne ska trivas.

Antennsystem Skåne är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Konstruktion av enkla elektroniklösningar. Montering av antenner, tv- och videoutrustning. Service och reparation av elektronik. Installation och service av antennsystem och kabel-TV nät. Försäljning av TV-utrustning och elektronik.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Antennsystem Skåne är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-31.

Idag är Antennsystem Skåne och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Antennsystem Skåne så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0451-60020.

.

De som är på något sätt har med Antennsystem Skåne är Savelind, Stefan Alexander som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Antennsystem Skåne har 730217-XXXX som sitt organisationsnummer.