Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Klippan och Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby är ett Bostadsrättsförening och skapades 1988-06-29. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby ska trivas.

I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Grundström, Hans Åke Lennart i förening med en av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby är Grundström, Hans Åke Lennart som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, John Evert som är född 1928 och har titeln Ordinarie ledamot, Porseby, Karin Margareta som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlberg, Eva Ann-Charlotte som är född 1975 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Gullvivan i Östra Ljungby har 716406-3237 som sitt organisationsnummer.