Bostadsrättsföreningen Färing

Skåne län

Information

716406-2338 är organisationsnummer för företaget Bostadsrättsföreningen Färing. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bostadsrättsföreningen Färing är Bostadsrättsförening. Det finns idag flera olika Bostadsrättsförening i Klippan som är den kommunen som Bostadsrättsföreningen Färing finns i.

Bostadsrättsföreningen Färing har varit registrerat sedan 1985-04-17 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Bostadsrättsföreningen Färing så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Bostadsrättsföreningen Färing är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Bostadsrättsföreningen Färing är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Färing så kan ni göra det på telefon genom 042-221060 eller genom brev på följande adress:

Föreningen har till ändamål att åt sina medlemmar upplåta bostäder eller andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Det finns olika personer som har en koppling med Bostadsrättsföreningen Färing och det är Christensen, Sören Kristian som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Jan Mikael som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Landgren, Lars Erik Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nielsen, Anna Molin som är född 1923 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ann-Christin Birgitta som är född 1954 och har titeln Suppleant,