Bostadsrättsföreningen Jupiter

Skåne län

Information

Bostadsrättsförening finns det flera av i Klippan och Bostadsrättsföreningen Jupiter är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Bostadsrättsföreningen Jupiter är ett av dem. Statusen för Bostadsrättsföreningen Jupiter är att Bolaget är aktivt.

Bostadsrättsföreningen Jupiter är ett Bostadsrättsförening och skapades 1981-04-24. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Klippan där bolaget finns i jobbar för att bolag som Bostadsrättsföreningen Jupiter ska trivas.

I Klippan så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus upplåta lägenheter åt medlemmarna för nyttjande utan begränsning i tiden. En medlems rätt i föreningen, på grund av sådan upplåtelse, kallas bostadsrätt. En medlem som innehar en bostadsrätt kallas bostadsrättshavare.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bostadsrättsföreningen Jupiter inte är momsregistrerat.

Idag är Bostadsrättsföreningen Jupiter och det finns flera bolag som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Jupiter så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-186600.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bostadsrättsföreningen Jupiter är Andersson, Hans-Eric Christer som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljunggren, Karin Elisabet som är född 1926 och har titeln Ordinarie ledamot, Sörensen, Pia Carina som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Thomasson, Bengt Kennet som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Vahlström, Anett Margareta som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Kjellsson, Per Ove som är född 1927 och har titeln SuppleantPålsson, Anna Gull-Britt som är född 1933 och har titeln Suppleant, .

Bostadsrättsföreningen Jupiter har 716406-1702 som sitt organisationsnummer.