Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6

Skåne län

Information

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostadslägenheter för permanent boende om inte annat särskilt avtalats, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 vars verksamheterstyp är Bostadsrättsförening.

I Klippan så är Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 en av många verksamheter vars bolagstyp är Bostadsrättsförening och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Klippan arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Klippan och i Skåne län. Redan 1981-04-24 så skapades Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 och verksamheten är har ej F-skattsedel.

716406-1694 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Klippan.

Just nu är Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 och det finns många verksamheter som är i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 så går det att nå dem via telefon på 042-186600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Riksbyggens Bostadsrättsförening Klippanhus nr 6 är Johansson, Ove Albert som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Knutsson, Harriet Eva Marianne som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Molin, Per Åke Thomas som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Palm, Jenny Emma Marie som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Ingert Helene Margareta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Petersen, Hans Adam som är född 1975 och har titeln SuppleantRönn, Berta Elisabeth som är född 1947 och har titeln Suppleant, Winberg, Rolf Peter som är född 1959 och har titeln Suppleant, .