JiPe maskingrävning

Skåne län

Information

710518-XXXX är organisationsnummer för företaget JiPe maskingrävning. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som JiPe maskingrävning är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som JiPe maskingrävning finns i.

JiPe maskingrävning har varit registrerat sedan 2000-09-29 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-12-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för JiPe maskingrävning så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-12-14.

JiPe maskingrävning är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för JiPe maskingrävning är följande:

Vill ni komma i kontakt med JiPe maskingrävning så kan ni göra det på telefon genom 0435-441171 eller genom brev på följande adress:

Diverse uppdrag med grävlastare.

Det finns olika personer som har en koppling med JiPe maskingrävning och det är Persson, Lars Erik Jimmy som är född 1971 och har titeln Innehavare av enskild firma,