Drivmedelstjänst Syd

Skåne län

Information

700820-XXXX är organisationsnummer för företaget Drivmedelstjänst Syd. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Drivmedelstjänst Syd är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Drivmedelstjänst Syd finns i.

Drivmedelstjänst Syd har varit registrerat sedan 1995-12-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Drivmedelstjänst Syd så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

Drivmedelstjänst Syd är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Drivmedelstjänst Syd är följande:

Vill ni komma i kontakt med Drivmedelstjänst Syd så kan ni göra det på telefon genom 0435-21722 eller genom brev på följande adress:

Byggnationer och reparationer av drivmedelsanläggningar.

Det finns olika personer som har en koppling med Drivmedelstjänst Syd och det är Ekstrand, Leif Peter som är född 1970 och har titeln Innehavare av enskild firma,