Er Byggare Stefan

Skåne län

Information

690302-XXXX är organisationsnummer för bolaget Er Byggare Stefan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Er Byggare Stefan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Er Byggare Stefan finns i.

Er Byggare Stefan har varit registrerat sedan 1994-06-27 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Er Byggare Stefan så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1993-01-01.

Er Byggare Stefan är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Er Byggare Stefan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Er Byggare Stefan så kan ni göra det på telefon genom 0435-441746 eller genom brev på följande adress:

Byggnadsverksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med Er Byggare Stefan och det är Lindqvist, David Stefan som är född 1969 och har titeln Innehavare av enskild firma,