Lars Eriksson åkeri i Klippan

Skåne län

Information

680608-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Lars Eriksson åkeri i Klippan. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lars Eriksson åkeri i Klippan är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Lars Eriksson åkeri i Klippan finns i.

Lars Eriksson åkeri i Klippan har varit registrerat sedan 1997-09-29 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lars Eriksson åkeri i Klippan så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lars Eriksson åkeri i Klippan är och det finns flera verksamheter i Klippan som också är .

Firmatecknare för Lars Eriksson åkeri i Klippan är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lars Eriksson åkeri i Klippan så kan ni göra det på telefon genom 0435-24348 eller genom brev på följande adress:

Transportering av gods till och från Sverige med lastbil.

Det finns olika personer som har en koppling med Lars Eriksson åkeri i Klippan och det är Eriksson, Lars Olof som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,