ATLAS Erik Agency

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Enskild firma som heter ATLAS Erik Agency. Det finns flera företag som liknar ATLAS Erik Agency i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

ATLAS Erik Agency är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1999-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2000-01-25 så har ATLAS Erik Agency varit registrerat och sedan 2000-01-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är ATLAS Erik Agency och det finns fler företag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med ATLAS Erik Agency så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med ATLAS Erik Agency så kan ni göra det på 042-186884.

Agentur för svenska och utländska verktyg och maskintillbehör inom tillverkningsindustrin. Jordbruk med köp och försäljning av djur, spannmål och agral utrustning. Konsultverksamhet inom produktionsteknik området (materialhantering, produktionsupplägg och processtyrning). Samt till ovan verksamheter förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Atlas, Måns Erik som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

ATLAS Erik Agency har 680401-XXXX som sitt organisationsnummer.