Bengt Ågrens Plåtslageri

Skåne län

Information

660213-XXXX är organisationsnummer för företaget Bengt Ågrens Plåtslageri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bengt Ågrens Plåtslageri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Bengt Ågrens Plåtslageri finns i.

Bengt Ågrens Plåtslageri har varit registrerat sedan 2000-02-15 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-03-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bengt Ågrens Plåtslageri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-03-14.

Bengt Ågrens Plåtslageri är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Bengt Ågrens Plåtslageri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Bengt Ågrens Plåtslageri så kan ni göra det på telefon genom 0435-21129 eller genom brev på följande adress:

Byggnads plåtslageri.

Det finns olika personer som har en koppling med Bengt Ågrens Plåtslageri och det är Ågren, Bengt Jörgen som är född 1966 och har titeln Innehavare av enskild firma,