Speo International Trading

Skåne län

Information

650701-XXXX är organisationsnummer för bolaget Speo International Trading. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Speo International Trading är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Speo International Trading finns i.

Speo International Trading har varit registrerat sedan 2007-08-14 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Speo International Trading så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Speo International Trading är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Speo International Trading är följande:

Vill ni komma i kontakt med Speo International Trading så kan ni göra det på telefon genom 0435-10623 eller genom brev på följande adress:

Försäljning av vin.

Det finns olika personer som har en koppling med Speo International Trading och det är Iurascu, Viorica som är född 1965 och har titeln Innehavare av enskild firma,