Skånes hus och villa service

Skåne län

Information

640217-XXXX är organisationsnummer för företaget Skånes hus och villa service. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Skånes hus och villa service är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Klippan som är den kommunen som Skånes hus och villa service finns i.

Skånes hus och villa service har varit registrerat sedan 2004-11-12 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-05 vill man istället veta hur det står till med momsen för Skånes hus och villa service så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Skånes hus och villa service är och det finns flera bolag i Klippan som också är .

Firmatecknare för Skånes hus och villa service är följande:

Vill ni komma i kontakt med Skånes hus och villa service så kan ni göra det på telefon genom 076-8039400 eller genom brev på följande adress:

Husbyggnation

Det finns olika personer som har en koppling med Skånes hus och villa service och det är Seger, Erik Kristian som är född 1964 och har titeln Innehavare av enskild firma,