Mikaels Montage Konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Mikaels Montage Konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Mikaels Montage Konsult är ett av dem. Statusen för Mikaels Montage Konsult är att Bolaget är aktivt.

Mikaels Montage Konsult är ett Enskild firma och skapades 1992-01-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Mikaels Montage Konsult ska trivas.

Mikaels Montage Konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Förvaltning, reparationer och försäljning av maskiner samt konsultverksamhet inom industribranschen

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mikaels Montage Konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-03-10.

Idag är Mikaels Montage Konsult och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Mikaels Montage Konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-15828.

.

De som är på något sätt har med Mikaels Montage Konsult är Persson, Rune Johan Mikael som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mikaels Montage Konsult har 631221-XXXX som sitt organisationsnummer.