Ljungbyheds Textil & Profil Tryck

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Klippan och Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är ett av dem. Statusen för Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är att Bolaget är aktivt.

Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är ett Enskild firma och skapades 2003-11-05. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Klippan där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ljungbyheds Textil & Profil Tryck ska trivas.

Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25. I Klippan så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Profil- och textiltryck.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-25.

Idag är Ljungbyheds Textil & Profil Tryck och det finns flera verksamheter som är det idag i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Ljungbyheds Textil & Profil Tryck så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0435-441664.

.

De som är på något sätt har med Ljungbyheds Textil & Profil Tryck är Olofsson, Sven-Evert Thomas som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Ljungbyheds Textil & Profil Tryck har 631126-XXXX som sitt organisationsnummer.