Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri

Skåne län

Information

Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri är en verksamhet som finns i Klippan. I Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri finns det lite olika personer som är förknippade och det är Åkesson, Anna Carina Bernice som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri på telefon 0435-15689.

Tillverkning av handmodelerad marzipan, finare bakverk, tårtor, smörgåsar och pajer.

Idag är Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri av bolagstypen Enskild firma.

Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1997-01-01 och Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1997-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri så är det följande:

Lilla Frestelsen, Hembageri & Marzipaneri har 630818-XXXX som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.