Bil- och maskinverkstaden i Perstorp

Skåne län

Information

Bil- och maskinverkstaden i Perstorp hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där Bil- och maskinverkstaden i Perstorp finns. I Klippan så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. Bil- och maskinverkstaden i Perstorp tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Bil- och maskinverkstaden i Perstorp har haft sedan 2005-10-06. Bil- och maskinverkstaden i Perstorp har funnits sedan och 2002-02-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Bil- och maskinverkstaden i Perstorp så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0435-770428.

Klippan arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Bil- och maskinverkstaden i Perstorp har idag 630805-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Bil- och maskinverkstaden i Perstorp

Service, reparationer samt försäljning av reservdelar och tillbehör till fordon och maskiner inom väg, jord och skogsbruk.

I Bil- och maskinverkstaden i Perstorp så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hillman, Lars Torsten som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma, .