En läkande oas

Skåne län

Information

En läkande oas är ett av många bolag som finns i Klippan. Det är nämligen den kommunen som En läkande oas finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

En läkande oas är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-06-26.

En läkande oas som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2003-09-08. Men sedan 2003-06-26 så har En läkande oas varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på En läkande oas så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0435-10173.

Klippan arbetar för att bolag som En läkande oas ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för En läkande oas. Det finns flera bolag i Skåne län.

Kroppsterapeut inom den alternativa och komplementära vårdsektorn. Användning av teknik såsom: klassisk svansk massage, djupgående cirkulationsmassage, manuell lymfdränage, "Shen Jing"-akupressur, aromaterapi, triggerpunktsteknik, kroppskännedom och kropps- balansering, kroppsbaserad terapi, mental träning, stress- hantering, kost- och näringslära, Bachs blomsterterapi, öronljusbehandling. Försäljning av kosttillskott och litteratur.

Firmatecknare för En läkande oas är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till En läkande oas och det är följande personer, Lindholm, Sven Gösta som är född 1963 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för En läkande oas är 630322-XXXX.