Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson

Skåne län

Information

I Klippan finns det ett Enskild firma som heter Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson. Det finns flera bolag som liknar Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson i Skåne län. Klippan är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 1988-05-24 så har Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson varit registrerat och sedan 1990-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson och det finns fler bolag som är det i Klippan.

Vill man komma i kontakt med Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson så kan ni göra det på 0435-10241.

Damfriseringsrörelse

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Andersson, Berit Elisabet som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Nyströms Damfrisering Eftr. Berit Andersson har 620925-XXXX som sitt organisationsnummer.