RoMa Linedancing, Country music & Accessories

Skåne län

Information

RoMa Linedancing, Country music & Accessories hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Klippan som är den kommunen där RoMa Linedancing, Country music & Accessories finns. I Klippan så finns det många olika Enskild firma och i Skåne län så finns det ännu fler Enskild firma. RoMa Linedancing, Country music & Accessories tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket RoMa Linedancing, Country music & Accessories har haft sedan 2006-11-02. RoMa Linedancing, Country music & Accessories har funnits sedan och 2000-07-31 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till RoMa Linedancing, Country music & Accessories så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-8349247.

Klippan arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

RoMa Linedancing, Country music & Accessories har idag 620314-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för RoMa Linedancing, Country music & Accessories

Kursverksamhet med inriktning country linedance, både i egen lokal samt ambulerande. Handel med tillbehör såsom country-skivor, smycken och hattar samt därmed förenlig verksamhet.

I RoMa Linedancing, Country music & Accessories så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindholm Möllerström, I Marianne som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .